Mijn passie

Op 21 oktober 1997 werd ik geboren in het ziekenhuis in Zwijndrecht. En na ongeveer 16 jaren kwam ik tot het besef waarom:

Om deze wereld te veranderen, om in mijn identiteit als een zoon van God te gaan staan en wandelen, en om zo een met de Vader worden dat ik weet wat Hij wilt doen in elke situatie, luisteren naar de soms zachte stem van de Heilige Geest; Geef die persoon wat liefde, een compliment, een lach.

Het eerste jaar BSSM

Ik ben het afgelopen jaar naar BSSM geweest en mijn leven is daardoor nog meer op zijn kop gezet dan het al was. Er is een stukje van de sluier opgelicht waardoor ik meer zie en weet wie ik ben, wat in mij zit en hoe God dat wilt gebruiken. Ik heb erg veel boeken gelezen en sprekers gehoord die diepe impact op me hebben gehad, maar het meest bijzondere dat ik heb geleerd is hoe in Gods tegenwoordigheid te zijn en wandelen. In Zijn rust en kracht het leven aan te gaan. Dat leren was voor mij een proces, wat zich meer en meer ontwikkelde naarmate ik een stap dieper ging met Hem.

Een nieuw perspectief

Mijn passie is daarmee ook om mensen te laten zien dat er nog zoveel meer beschikbaar is, een leven van kracht, rust, blijheid en vrijheid. Wanneer wij onze ogen op Hem houden plaatst dat alles in perspectief, we gaan Zijn kijk op de wereld om ons heen zien in plaats van onze zorgen die soms zo reëel lijken. Door meer aan Hem te geven kunnen wij wandelen in Zijn plan. Uiteindelijk ziet God het grote geheel en door in die waarheid gerust te zijn haalde enorm veel frustratie weg bij mij. Hij tilt ons op boven alle onzekerheden en geeft ons de optie om in Hem gegrond te zijn, onwankelbaar en standvastig.

Een lied wat daar zo mooi op aansluit is King of My Heart. He will never let you down! Altijd is Hij getrouw en elke belofte die Hij gemaakt heeft zal Hij vervullen.

Bijpassend nummer

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”7px” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/][fusion_youtube id=”9taL2cXGtDg” width=”560″ height=”315″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_5″ last=”yes” spacing=”no” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

Droom

Ik droom, maar tegelijkertijd zie een golf over Nederland gaan. Een golf die alle onreinheid, perversie en angst wegwast. Die golf is God die zijn Heilige Geest gaat uitstorten, er komt een nieuwe grote opwekking! De mensen zullen spreken over wat God heeft gedaan, de elektriciteit zit in de lucht, het is zo tastbaar!

Deze opwekking gaat alles veranderen, we hebben krachtige christenen nodig die hun identiteit weten, in vrijheid leven en in wiens leven God centraal staat. Sta op, stap uit je gevangenis en wees vrij!

Menu