Weekoverzicht

Sorry mensen deze week ben ik ziek geweest, en ben ik helemaal vergeten een blog te schrijven. Dus dan doe ik het maar een keertje zo 🙂

Deze week

Op school ging het deze week over bevrijdingen en ook hebben we het gehad over het werken als een team. Daar hebben we het eigenlijk de afgelopen maanden steeds meer over gehad. We lezen nu ook een leiderschapsboek van John C. Maxwell, de titel is: Developing the leader within you. Het is een erg interessant boek waar van alles aan bod komt. Veel van wat er in de school, maar ook in de kerk gezegd wordt en als principes worden aangehaald komt uit een van zijn boeken. Het is heel erg grappig om aan het lezen te zijn en opeens een quote tegen te komen die je dan al 3x ergens anders hebt gehoord.

Volgend jaar

Met mij gaat het trouwens goed. Ik was deze week dus niet lekker door een fikse griep die even langskwam, maar inmiddels ben ik weer bijgetrokken. Ik ben ook aan het kijken naar wat ik volgend jaar wil gaan doen en nu neigt dat het meest naar studeren. Voor de rest ga ik aan de slag in het lichaam van Christus om ook daar tot een zegen te zijn en doorbraken en groei te zien. Ik wil jullie bedanken voor al je gebeden, medeleven en lieve berichtjes! Ik bid dat God je deze week grote verassingen zal geven en dat Hij je een nieuwe kant van Zichzelf zal laten zien.

Missie reis

De weken naar het einde van het jaar toe beginnen langzaamaan af te tellen. Ik haal er nog het meeste uit, en zie er ook enorm naar uit iedereen weer te zien. In de komende weken zal ik ook nog op missiereis gaan naar Reno in Nevada. Geen Kenia dus, ik heb de deadlines niet gehaald van de afbetalingen. Maar dat is geen probleem! Reno is een gokstad en heeft net zo goed Jezus nodig! Ik zal daar zijn van 29 maart tot 2 april en ook daarvoor zijn alle gebeden welkom!

Heel veel zegen en liefde vanuit California!

Vorig bericht
De kracht van getuigenissen
Volgend bericht
Uniek
Menu