Wat Nu!?

(Neder)Land in zicht!

Het einde is in zicht, nog maar 25 dagen en dan ben ik weer in Nederland! Maareh, wat nu!?

Dat is de grote vraag die mij in de afgelopen maanden zo vaak is gesteld. Ik zou mijn antwoord heel erg graag nu ook met jullie willen delen;

Studeren!

Zoals ik naar BSSM ging door profetische woorden en het verlangen van mijn hart te volgen, ga ik hetzelfde doen voor de volgende keuze in mijn leven. Ik heb me aangemeld voor de studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool in Rotterdam. Wanneer ik mijn Propedeuse heb gehaald ben ik van plan om te wisselen naar Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit.

Een lamp voor mijn voet

Wat was het spannend om die grote keuze te maken helemaal naar Amerika te verhuizen. Het voelde vaak als het lopen op water. Alles was nieuw, fris en onbekend. God gaf me een woord dat was als een lamp voor mijn voet. Ik probeerde met mijn voet de omgeving af te tasten en opeens was daar een licht, ik wist wat te doen! Een grote geloofsstap zetten!

Een licht op mijn pad

Nu 2 jaren later ben ik meer bekend met het volgen van die lamp voor mijn voet, en krijg ik meer en meer een idee van hoe het pad ongeveer zal lopen. Dat maakt het niet minder aangrijpend, maar geeft mij wel een idee van wat er komt. Het is een grote keuze, dus heb ik uiteraard om wijsheid gevraagd en ook bevestiging. Ik ontving de ene na de andere bevestiging en het voelde als de juiste beslissing. Ik heb grote plannen, er is genoeg te doen en ik heb er heel erg veel zin in!

Ik heb het laatste jaar veel over mijn relatie met God ontdekt, over discipline, zelf-management en wat ik nodig heb om lekker uit te kunnen rusten. Nu sta ik vol goede moed klaar om de volgende stap te nemen, en God elke dag mee te nemen wanneer ik straks in de studiebanken zit 🙂

Vorig bericht
Nooit genoeg…
Volgend bericht
Onverzadigbaar
Menu