Uniek

Vingerafdruk

Als kind verwonderde ik me altijd over mijn vingerafdruk. Dat dit onderdeel van mij uniek was. Niemand in de hele wereld heeft dezelfde vingerafdruk als ik. Bijzonder, maar ik dacht dat mijn uniek zijn daarbij ophield. Ik dacht dat ik voor de rest in veel dingen hetzelfde was als anderen.

Verschillend

Toen ik wat ouder werd besefte ik me pas echt dat er zoveel verschillende persoonlijkheden, achtergronden en culturen zijn. Dat allerlei mensen totaal anders denken dan ik. Dat ik daardoor een uniek standpunt en een unieke inbreng heb. Wat ik draag en breng naar een situatie, positie of omgeving heeft een unieke kleur, smaak en gevoel. Niemand kan dat precies hetzelfde doen als ik, want ik ben ik en jij bent jij.

Onderdeel van het grote geheel

Jij en ik zijn onderdeel van iets dat groter is dan wij zijn, gelukkig. Wij kunnen de wereld niet alleen redden. Uiteindelijk bereiken wij samen meer dan wij als individu ooit hadden gekund.

Allemaal pixels, één beeld!

Wij zijn allemaal uniek. We mogen samenwerken als de pixels van een scherm. Iedereen is nodig en samen zijn wij in staat geweldige dingen te doen. Samen maken we het veelkleurige beeld van onze Vader in de hemel zichtbaar voor de wereld en elkaar.

“Samen.”

Laten wij elkaar dus ook liefhebben en een warm hart toedragen, ook al zien wij er niet allemaal hetzelfde uit!

Vorig bericht
Weekoverzicht
Volgend bericht
Mission Trip Reno
Menu