Paspoort en rijbewijs

Zo vandaag is de dag dat ik mijn paspoort ga aanvragen. Ik zit nu bij het gemeentehuis te wachten totdat de tijd zover is dat ik daarbinnen moet gaan en zo’n mooi wachtkaartje krijg met een nummertje erop.
Okay nu zit ik in de wachtkamer, het leek even alsof er geen plek meer was om te zitten, maar uiteindelijk heb ik toch een prachtige zetel weten te bemachtigen. Het is grappig, want de laatste keer dat ik hier was, was ik 13 en haalde ik hier mijn identiteitskaart op. Nu kom ik even mijn paspoort aanvragen en is het over een poosje ook al tijd voor mijn rijbewijs.
Ik ga namelijk een theoriecursus volgen waarmee je gegarandeerd slaagt. En het CBR examen is inclusief. Perfect voor mij en mijn drukke schema. Daarna wil ik zo snel mogelijk weer de weg op en mijn praktijklessen afronden zodat ik ook echt praktijkexamen kan doen. Dan kan ik na al die examens eindelijk eens gaan uitrusten van al die drukte. Nouja, dat is dan ook maar relatief natuurlijk, want voor ik het weet zit ik al in het vliegtuig naar California. Maar eerst nog genieten van vrienden en familie in Nederland. En natuurlijk van de rust van de vakantie. Ik ben wel echt meer dan klaar voor al het mooie dat me te wachten staat en wil zo graag instappen in het avontuur dat God voor me klaar heeft gemaakt in de USA en daarna. I’m just going to enjoy the journey.
Het paspoort baant de weg voor de rest van de voorbereidingen, want als ik mijn paspoort heb kan ik verder gaan met het aanvragen van mijn visum voor de USA. De maanden beginnen krap te worden, ik heb intussen nog maar rond de 110 dagen voordat ik vertrek. Er is nog een hele hoop te regelen, waaronder ook geld verzamelen valt. Dus wilt u mij misschien helpen, voel u vrij om te doneren. Wilt u meer weten waarom ik dit avontuur aan ga? Klik dan hier.

Vorig bericht
Zenuwen
Volgend bericht
Werk en God
Menu