Onderweg naar een nieuw avontuur

Nadat ik mijn schooltijd bij BSSM jaar 1 in California heb afgesloten ben ik inmiddels al weer een maand in Nederland. Zoals jullie je waarschijnlijk wel voor kunnen stellen heeft Nederland toch wel een heel erg bijzonder plekje in mijn hart. Ik ben er geboren en getogen, voel me er hu dat zijn dan ook wel echt redenen waarom het zo fijn is om weer terug te zijn. Mensen die hetzelfde denken, je hoeft niet per se constant te bedenken van; hoe kan ik dit overbrengen zonder dat iemand zich gelijk gekwetst voelt door mijn directheid. Rare jongens die amerikanen ;p

Maar nadat ik dus 3 weken weer terug was in Nederland, en langzaamaan weer in mijn vel begon te raken nadat mijn lichaam het zwaar gehad heeft met alle veranderingen met als voornaamste de jetlag en het klimaat ben ik met mijn moeder mee geweest naar de training voor een conferentie met o.a. Randy Clarck en Hans Maat. Het was een training voor het bedieningen team, maar ik mocht toch even mee om mijn moeder te vergezellen en natuurlijk ook zelf weer veel te leren (Want ja dat houd echt nooit op 😉

Deze trainingsconferentie was heel erg tof, en werd geleid door een bezoekende bijbelschool, welke in Londen gevestigd is. Het heet LSSM, een soort spin-off van het BSSM waar ik afgelopen jaar naartoe ben gegaan. Ze draaien min of meer hetzelfde programma, maar dan kleinschaliger en dichter bij huis. Daar werd ik erg enthousiast van en ook de leiding en studenten en de cultuur die ze in zich hadden voelde zoals thuis, mijn geestelijke thuis dan waar ik het afgelopen jaar een bad heb genomen en nu helemaal gedrenkt ben in de olie en cultuur.

Dit weekend is er een open dag bij die school in London en ik besloot; hier moet ik een kijkje gaan nemen. Na overleg met mijn ouders hebben we besloten dat ik het zou gaan bekijken. Op dit moment zit ik in de trein onderweg naar Schiphol om daarvandaan naar London te gaan. Ik kijk hier enorm naar uit en zou het ook erg gaaf vinden als u voor mij zou willen bidden dat ik een goede tijd zal hebben, maar ook dat er verheldering komt in God’s plannen voor volgend jaar, wat wijsheid is en daarmee ook het beste.

Op de conferentie heb ik ook een aantal studenten ontmoet, en een van die studenten heeft mij uitgenodigd om in zijn huis te verblijven, wat echt ontzettend gaaf is en zo’n zegen!

Ik wil jullie bemoedigen met de tekst die inmiddels al zo bekend is uit Ruth;

You are born for such a time as this.

Wat een privilege is het dat we in een tijd leven waarin de wereld kleiner is dan ooit, en dat opwekking op een plaats zo ontzettend veel meer mensen kan beïnvloeden door televisie en internet. Wees niet ontmoedigd door al het kwade dat de duivel heeft bereikt met het internet, maar verblijd jezelf erin dat het makkelijker is dan ooit om het evangelie te delen, elkaar te bekrachtigen en dat de aarde nu zo klaar is voor opwekking. Take heart and be of good courage! Your time has come to shine!

Zoveel grote helden van het geloof hebben de roep beantwoord, maar het is niet alleen voor een paar grote namen, het is aan iedereen om hier ook zelf in te staan op die manier.

Ik wil over jullie bidden dat je veel zegen, openbaring en liefde zal ervaren, deze komende week maar ook de rest van je leven. Tel je zegeningen keer op keer. Wanneer je ontmoedigd bent, denk terug aan alles wat God wel heeft gedaan en wees versterkt!

Vorig bericht
Geslaagd voor BSSM 1
Volgend bericht
Mijn tijd in Londen
Menu