Mission Trip Reno

Een geweldige reis

Wat een geweldige reis heb ik achter de rug! Ik wil iedereen bedanken die mij heeft geholpen dit mogelijk te maken! Ik ben ontzettend veel gegroeid in mijn vrijmoedigheid om het evangelie te delen, en ook om op de straat voor mensen te bidden. Het was heerlijk om samen met de Heilige Geest te werken en God op zoveel verschillende plaatsen mogen brengen. We zijn in casino’s geweest en hebben daar de liefde van de Vader verspreid. Een mevrouw werd emotioneel en spiritueel genezen. We mochten haar bemoedigen en ook de waarheid vertellen dat God zo ontzettend veel van haar houd. We hebben gebeden voor een oudere meneer zijn heup en zijn pijn ging van een schommelende 3 naar een 0. En dat was allemaal op de eerste dag! 😀

Rugpijn volledig genezen

We hebben genezingsdiensten gehad waar iemand met erge rug en nekpijn naar voren kwam. Nadat ik en een vriend voor hem gebeden hadden zagen we zijn nek letterlijk naar achteren groeien ik kon het niet geloven! Maar het was echt zo, hij was langer gegroeid en zijn rug was recht getrokken. Maar leuker nog was dat voor de genezingsdienst ik een woord van kennis kreeg in ons restaurant voor onze serveerder. Het was rugpijn en hij was echt zo van huh hoe weet je dat dan? Ik zei God praat tegen ons en Hij wilt jou genezen, vind je het goed als we voor je bidden? En hij zei ja heel erg graag! Ik kreeg op dat moment echt een hele sterke moed op mij en sprak een gebed uit dat ongeveer zo ging: rug genees in de naam van Jezus, alle pijn verdwijnt nu! En toen zei ik probeer het maar uit, alle pijn was in een keer weg en hij had er 8 jaar last van gehad (van een 6 naar een 0)! Het was echt niet normaal!

Het zegenen van de plaatselijke kerken

En toen kwam zondag, en dat maakte het feest helemaal compleet. Nadat wij met ons team hadden geprofeteerd mochten we ook bidden voor de mensen in de kerk die we bezochten. Ik kreeg weer het woord van kennis over rugpijn, dus ik vroeg door de microfoon heen: wie heeft er rugpijn? Een vrouw stak haar hand op en ik ging naar haar toe met 3 mensen uit de gemeente. Ik vroeg haar hoe erg de pijn was tussen 1 (massage) – 10 (ondraaglijk) en ze zei een 9. Wij baden met zijn 4 en en het ging van een 9 naar een 5. Vervolgens baden we opnieuw en ging het naar een 2. Toen zei ik tegen de gemeenteleden nu jullie, jullie zijn krachtige gebedstrijders! Dus zij baden en het ging naar een 0! Ze kon nu weer vrij bewegen. Het was wonderbaarlijk!

Nouja dat is dus een greep uit mijn reis, er is nog veel meer gebeurt, maar dat zou teveel zijn om op te schrijven (Johannes 21:25 :P)

Vorig bericht
Uniek
Volgend bericht
Nooit genoeg…
Menu