Mijn tijd in Nederland

Ik kan moeilijk omschrijven wat thuis zijn de afgelopen twee en halve week met me heeft gedaan. Het is een prachtige, emotionele en enthousiaste tijd geweest. Een tijd van bewuste keuze’s en veel lol. Familie en alleen zijn. Nederland, wat een heerlijk land is het toch. En het voelt echt als thuis. Ik heb er zo enorm van genoten, mijn hart is ook echt geroerd om aan de gang te gaan in Nederland. De Heilige Geest en alles wat ik geleerd heb uit te delen, zodat het zich kan vermenigvuldigen. Wat een zegen dat ik naar Bethel kon en mocht gaan, het is soms meer een offer geweest, soms meer een keuze, soms een logische stap. Maar wat het is is een strategische bouwsteen in mijn leven, een trainingsgrond die God mij heeft gegeven en die door velen van jullie mogelijk gemaakt is.

Dankjewel voor alles, ik bid dat je er veel zegen terug voor zult ontvangen.

Het eindigt niet hier, er ligt nog een klein half jaar voor me waar ik er maximaal voor ga. Nog een half jaar van kracht, uitstappen, extreme groei, veel luisteren en ontvangen. Ik bid dat ik al het goede door zal geven in de jaren die komen gaan.

Veel zegen,

Mijn hulp is van de Heer alleen, Hij sluimert niet of wankelt niet. Hij doet Zijn aangezicht op uw lichten en zij uw genadig.

Robin van der Heide

Vorig bericht
Het Koninkrijk van God is dichtbij gekomen!
Volgend bericht
Ben je bereid je missie te aanvaarden?
Menu