Leven spreken en hoop houden

De wereld veranderen

God heeft je aangesteld over verschillende taken. Wij willen de wereld veranderen, en om dat te doen moeten we nadenken over wat we willen zaaien en veranderd op dit moment. Op welke plekken in deze wereld heb jij invloed? En hoe kan je daar op die plaatsen God representeren? Ik denk dat als we onszelf die vragen gaan stellen dat er een praktische verandering gaat zijn in wie we zijn, hoe we met mensen omgaan en ook hoe we over ze denken.

Erfenis

Op die manier leef je voor een generatie die je nog niet ziet, maar heb je ook impact op het hier en nu. Je verandert zo niet alleen jouw wereld, maar ook de wereld die komt!

Waak over je hoop

Het is ontzettend belangrijk dat je je hoop niet verliest. Wanneer je je hoop verliest, verlies je als het ware je grip op de toekomst. Iemand zonder visie heeft geen toekomst meer en wanneer je geen toekomst hebt zal je altijd teruggaan naar je verleden, hoe de dingen waren voordat je een visie had. Maar als je hoop houdt, een toekomst ziet en visie hebt, je trouw bent in de plaats waar jij invloed op kan uitoefenen dan zal God je vanzelf over meer aanstellen.

Wat we vandaag doen heeft invloed op de eeuwigheid

Kies je voor hoop of teleurstelling, leven spreken of kritisch zijn, kijk je vanuit Gods provisie naar de wereld om je heen of draait het enkel om tekorten, jij bent gemaakt om de verandering te zijn in deze wereld! Moedeloos zijn kan iedereen, moe zijn ook, maar hoop hebben, en ook al zit het tegen een groter doel zien, jezelf en de mensen om je heen verfrissen met waarheid dat is andere koek!

Daar bedoel ik niet mee te zeggen dat er geen tijd is om te ontspannen, genieten en luieren. Jezus was immers ook niet altijd bezig met mensen te genezen. Wat ik wel bedoel is dat hoe jij je opstelt naar jezelf, anderen en God een grote impact heeft op het verloop van je leven.

Waarheid!

Wees hongerig, moedig en verlies je hoop niet. Je bent kostbaar, gewild, Zijn lieve kind en een Heilige. Zelf moet ik me er ook nog zo vaak aan herinneren, maar als we gezamenlijk op deze manier zouden leven, kunnen we naties veranderen!

Bedankt

Ik wil jullie bedanken voor alle betrokkenheid, ik ben enorm dankbaar dat ik hier weer kan zijn, het is echt een gigantisch voorrecht. Als je graag ook nieuwsberichten wilt ontvangen, een e-mail met de nieuwe blogs erin kan je je hier aanmelden.

Ogen op Jezus

Ik bid dat jullie vandaag een aanraking van God zullen ervaren die levensveranderend zal zijn, dat oren en ogen geopend zullen zijn voor alle situaties waarin God zich laat zien, wat Hij wilt doen voor jou, en ook welke woorden je mag spreken naar de mensen om je heen.

Vergeet niet: Wat jij vandaag doet heeft invloed op de eeuwigheid![/fusion_text][fusion_youtube id=”o8Djszk4hG4″ width=”854″ height=”480″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Vorig bericht
Brief van jouw Vader
Volgend bericht
Bemoediging
Menu