Korte update

Hey iedereen,
Ik ben zo blij met alle ondersteuning die ik krijg van mensen! Het maakt me zo enthousiast voor alles wat komen gaat en bemoedigt me enorm. Ik heb me intussen al aangemeld voor BSSM. En ik wacht nu alleen nog tot een interview datum. Deze Skype interviews komen waarschijnlijk de komende week beschikbaar. Ik heb zo’n zin in deze school en kijk er echt heel erg naar uit. Op school gaat het ook goed, ik haal goede cijfers en sta er goed voor op het moment. Ik denk dat ik met de nodige inzet mijn examens wel ga halen. Met mijn autorijbewijs is het een wat lastiger verhaal, maar dat komt er ook zeker. Ik ben nu aan het leren voor mijn theorie en ga nadat ik die gehaald heb weer door met lessen.
Als droom voor dit nieuwe jaar heb ik dat ik gitaar wil gaan spelen en hiermee God wil aanbidden waar ik ook ben en in welke situatie ik ook zit. Ik wil hem overal kunnen prijzen en het lijkt me geweldig om mezelf daarin ook te begeleiden met muziek. Hiermee ga ik dus ook aan de slag.
Verder doe ik op het moment mee met 2 cursussen en leer ik daar ook enorm veel over God’s woorden. Ik doe een cursus van Bert de Haan in Nehemia over Helden van nu. Deze cursus is als het ware een commandotraining en leert je de goede principes van God en hoe je je omgeving kan beïnvloeden met de goede woorden van God. De andere cursus die ik volg is voor mannen en deze gaat binnenkort beginnen. Ik zie uit naar meer van God door de werking van dit onderwijs heen.
Hartelijk bedankt voor je betrokkenheid en Gods zegen!

Vorig bericht
Wapens van het geloof
Volgend bericht
Aanbidding
Menu