Het Koninkrijk van God is dichtbij gekomen!

Wat een hoopgevend, krachtig woord vol leven! Het bruist en borrelt in mij. Het Koninkrijk dat de aarde raakt, een elektrische ontlading breekt uit wanneer deze twee werelden met elkaar in contact komen. Er komt kracht, openbaring, vrede en doorbraak wanneer deze dimensies elkaar aanraken.

Vrijheid

En dat gebeurt wanneer wij bidden, maar ook wanneer wij als krachtige hoopvolle en leven brengende gelovigen het goede nieuws brengen. Dat er meer in dit leven is dan ze denken. Dat er een goede God is die ons ontzettend liefheeft. Die zelfs zijn enig geboren Zoon gegeven heeft, zodat wij allemaal kunnen leven in vrijheid, rechtvaardigheid en vreugde!

Zo vol dat je overloopt

Hoe vol ben jij van de God die jou heeft vrij gezet van zonde, schaamte en de banden van dood heeft gebroken? Vol ergens van zijn wordt niet gemeten bij een vol flesje water, want dat is alleen maar hoeveel de fabricant als limiet heeft gesteld. Nee echte volheid blijkt door het overlopen van het flesje.

Alles nieuw

En natuurlijk begrijp ik dat het leven niet altijd leuk is, en soms zelfs heel erg uitdagend kan zijn.. Maar met Jezus Christus kom je overal doorheen! Met hem is de zwartste nacht gevuld met licht en hoop, met Hem ben je verzekerd van een toekomst vol leven. Hij maakt alles nieuw, Hij verfrist wie je bent en geeft je oneindige vreugde.

Wees niet beschaamd

Je mag heel erg dicht bij Hem komen. Hij is jouw lieve Vader. Er is niets beschamend over in slaap vallen in de armen van je Vader, als aardse vaders het al heerlijk vinden wanneer kinderen in hun armen in slaap vallen, waarom zou Hij het dan een probleem vinden?

Strijd om intimiteit

De aanklager probeert jouw intimiteit met Hem aan te vallen, en dat doet hij op verschillende manieren. Belangrijk is dat je open bent voor correctie, liefde maar ook kwetsbaarheid met mensen die dichtbij je zijn.

Jij bent een voorbeeld!

Jij bent gemaakt voor een evangelie van kracht! Ik droom van mensen die in wijsheid, overgave en vol liefde deze wereld vervullen, het goede nieuws verspreiden waar ze ook maar gaan, door zichzelf te zijn. Een voorbeeld in wie je bent, wat je doet en hoe je omgaat met je leven.

[/fusion_text][fusion_youtube id=”aNWRnh-vpyc” width=”1920″ height=”1280″ autoplay=”false” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Vorig bericht
​Eieren, schorpioenen en kundalini…
Volgend bericht
Mijn tijd in Nederland
Menu