Ik ben 18

Een leeftijd waarvan ik alleen maar gedroomd heb als kind om naar toe te groeien, een streven naar volwassenheid, het gevoel dat je gezien word als volwassene en dat is nu toch echt werkelijkheid geworden. Ik ben vandaag 18 geworden, en wat zijn de jaren toch ontzettend snel gegaan. Ik kan me al die keren nog herinneren dat ik als kind in de auto zat, en nu heb ik zelf een rijbewijs. De keren dat mijn vader en moeder gingen stemmen, en nu mag ik zelf inspraak hebben in hoe Nederland bestuurd wordt.

Mensen die op reis gingen naar verre landen in een vliegtuig, en nu woon ik zelf in het land waarvan ik zolang heb gedroomd en ga ik naar een school waarvan ik hiervoor alleen maar heb kunnen dromen.
Dank u wel lieve Vader, dat u heeft voorzien in al mijn behoeften, maar dat u daarnaast zegent in overvloed. Dankwel dat ik deze leeftijd heb mogen bereiken en dat ik constant mag groeien in deze prachtige omgeving en cultuur hier in Bethel. Dankwel dat U goed bent en dat U altijd dezelfde bent.

Daarnaast een bericht naar mijn lieve vader, moeder en broertjes; Ik kan deze prachtige dag helaas niet met jullie persoonlijk delen, maar weet dat ik verschrikkelijk veel van jullie houd en dat jullie me zo ontzettend hebben geholpen, gestimuleerd en me hoop hebben gegeven op de momenten dat ik het even niet zag zitten. Het allermooiste vind ik dat jullie me los hebben gelaten om op dit avontuur te gaan met God. Ik zie uit naar het moment dat ik jullie weer zie en kan niet wachten om jullie allemaal weer te kunnen knuffelen. Heel erg veel knuffels en groetjes vanuit California, USA.

Vorig bericht
Cultuurschok
Volgend bericht
Levensveranderend
Menu