Geslaagd!

Ja ook ik ben een van de geslaagden. God is zo groot! Hij heeft dit alles mogelijk gemaakt, ik was eerst helemaal niet zo gemotiveerd voor school, maar nadat ik me heb laten dopen en de profetische woorden over me uitgesproken heb gekregen gaf dit me echt een doel om naar toe te werken. En als je eenmaal een doel hebt in je leven wat ook echt motiverend is dan kan je niet anders meer dan je beste beentje voorzettten. Ik ben er voor gaan werken en ben ook echt tevreden met wat ik behaald heb. Mijn cijferlijst ziet er goed uit, ook echt precies zoals ik hem zou willen hebben.
Het geeft me zo’n vrolijk gevoel! Ik ben nu nog 3 maandjes in Nederland, vakantie meegerekend. Dus wil je nog met me afspreken, blok men agenda snel :p Ik zal ook nog een afscheidsfeestje geven, waar iedereen welkom is! Ik ben ook nog langs een aantal leraren geweest om gedag te zeggen. Het was erg bijzonder om dan ook daadwerkelijk afscheid te nemen van een school waar je zo lang op hebt gezeten. Natuurlijk is dit niet het einde van alles, want dat kom op de diploma-uitreiking, maar toch is dit wel een van de laatste momenten waarop je elkaar ziet als klas.

Bekijk hieronder het filmpje dat gemaakt is ongeveer 2 minuten nadat ik de uitslag heb gekregen. Als je meer van dat soort filmpjes wilt bekijken, houd dan ook mijn Youtube channel in de gaten, want ik wil daar ook dagelijks op gaan vloggen. Zo wil ik mezelf aanzetten tot meer creativiteit op elke dag en krijg je nog een beeld bij wat ik doe.

Vorig bericht
Werk en God
Volgend bericht
Visum aanvraag
Menu