Geslaagd voor BSSM 1

Afsluiting van het eerste jaar

Ik ben geslaagd voor het eerste jaar van BSSM! Wat een zegen dat het mogelijk was om dit jaar te volgen. Ik ben zo dankbaar voor iedereen die mij heeft geholpen dit werkelijkheid te laten worden. Jullie zijn allemaal zo geweldig! Ik ben rijkelijk gezegend en wil graag alles dat ik ontvangen heb doorgeven.

Hieronder een kort filmpje van de ceremonie, waar onze namen en nationaliteit voorgelezen werden en je afscheid nam van een aantal leiders die prominent aanwezig zijn geweest door het jaar. Bill Johnson is er hier niet bij, omdat hij destijds ernstig ziek was en operaties moest ondergaan.

Geridderd

Dit was een helft van de afsluiting van het jaar, we zijn ook uitgezonden door middel van een riddering als een profetische handeling. Als koninklijke ambassadeurs van God zijn we uitgezonden om de wereld in te gaan en leven en licht te brengen, waar we ook maar gaan.

Filmpje afstuderen

Dankbaar

Ik ben geslaagd voor het eerste jaar van BSSM! Wat een zegen dat het mogelijk was om dit jaar te volgen. Ik ben zo dankbaar voor iedereen die mij heeft geholpen dit werkelijkheid te laten worden. Jullie zijn allemaal zo geweldig! Ik ben rijkelijk gezegend en wil graag alles dat ik ontvangen heb doorgeven.

Hier nog een foto van mij Nathanael en Frederik, uit Duitsland en Zweden. Goede vrienden met wie ik veel ben opgetrokken dit jaar. Nathanael zat ook in mijn small-group (4 mensen)

Ik-nathanael-en-Frederik

Vorig bericht
It Has Only Just Begun
Volgend bericht
Onderweg naar een nieuw avontuur
Menu