Nooit genoeg…

Ik ben niet goed genoeg

Ik ben niet goed genoeg, ik ben niet bijzonder, niemand wilt mijn vriend zijn en ik ben alleen. Hoe vaak ik die gedachtes wel niet gehad heb en ze aangenomen heb als waarheid is ontelbaar. Vaak is het op die momenten van zwakte, als je moe bent, niet helemaal helder, niet lekker in je vel zit. De aanklager komt er flink bovenop om al het leven uit je te zuigen.

Rupsje nooitgenoeg

De duivel is als rupsje nooitgenoeg, jij bent nooit … genoeg! Je kan de puntjes zelf invullen met de leugens die over jou zijn uitgesproken in je leven. Of het nu over mooi, dun, rijk, geestelijk of wijs genoeg gaat. Maar God zij geprezen! Hij heeft het antwoord op al deze stomme stinkende rotleugens van de vijand. Hij heeft ons het Antwoord gestuurd. Het Antwoord is Jezus Christus, Hij is aan het kruis gegaan niet alleen om ons te redden van de straf die wij hadden verdient, maar Hij heeft ons eeuwig leven, vrijheid en genezing gegeven.

Geef de vijand geen ingang!

Geef rupsje nooitgenoeg geen ingang meer in je leven, door zo doordrenkt te raken van de Waarheid en de Woorden van God dat je klaarstaat met het zwaard van de Geest om die leugens flink doormidden te hakken!

Zorg ervoor dat je mensen om je heen hebt die je op de waarheid zullen wijzen wanneer jij ernaast zit. Mensen die je meer vertrouwd dan je zelf, het zal nodig zijn op sommige momenten in je leven.

Houd de visie van God over je leven voor je, lees het door. Richt je op de uitkomst, niet op waar je nu doorheen gaat. Proclameer de waarheid over jezelf, gebruik daarvoor Bijbelverzen of profetische woorden en je telefoon met reminders. Zo vernieuw je je denken naar hoe Jezus over je denkt.

Quotes over dit onderwerp

“Ik kan het me niet veroorloven ook maar 1 gedachte te hebben over mijzelf die God niet over mij heeft.” – Bill Johnson

“Als er een gebied in je leven is dat niet glinstert met hoop geloof je in een leugen” – Steve Backlund

Vorig bericht
Mission Trip Reno
Volgend bericht
Wat Nu!?
Menu