Brief van jouw Vader

Jij bent zo mooi, krachtig en wijs. Het spijt me dat mensen dat niet altijd bij je hebben ingezien. Je bent geliefd voor wie je bent, en hoeft jezelf nooit te bewijzen mijn kind. Er is een nieuwe hoop, een nieuwe kracht en een nieuw leven dat ik aan je wil geven. Verfris jezelf in mijn aangezicht, altijd en stap in Mijn rust. Ik geef je de wijsheid en liefde die je nodig hebt om te leven, maar ik geef altijd in overvloed. Vanuit die overvloed mag jij dienen. Je hoeft het niet vanuit eigen kracht te doen.

Wanneer jij zwak bent, ben Ik sterk. Ik geef je de woorden in je mond die je spreken zal. Maak je niet zo druk, wees niet bezorgd. Ik pak al jouw zorgen en til je er ver boven op, kijk eens hoe klein ze zijn! Zij zijn niets vergeleken bij Mij. Richt jouw focus, affectie op mij en niet op alle afleidingen die er zijn, Ik geef jou vervulling en alleen Ik zal jou nooit falen.

Kijk eens om je heen, al die prachtige mensen, Mijn Zonen en Dochters. Heb ze lief zoals jij jezelf lief hebt, en als je jezelf niet lief hebt blijf dan nog langer in Mijn aanwezigheid en ik vul je met Mijn liefde voor jou! Jouw waarde is niet bepaald door wat mensen van je zeggen, maar door wat ik van jou vindt! Ik houd van jou en ik zal je NOOIT laten gaan.

Jij bent geaccepteerd, geprezen, geliefd en mijn schat. Alles heb ik gegeven voor jou, Mijn eigen Zoon is aan het kruis gegaan voor jou! Omdat ik zo ontzettend veel van jou houd! Jij bent van onschatbare waarde en ook al ziet niet iedereen dat zo in, Ik wel! Ik vul je op dit moment met Mijn liefde, kracht, moed en een nieuwe hoop. Drink het in en laat het je verfrissen.

Liefs, je Vader

[/fusion_text][fusion_youtube id=”ITevww3gacs” width=”1920″ height=”1080″ autoplay=”false” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Vorig bericht
Mijn tijd in Londen
Volgend bericht
Leven spreken en hoop houden
Menu