Mijn leven in een notendop

Terwijl ik opgroeide zat God daar als het ware in verweven. Toen ik jong was gingen mijn ouders naar een erg strenge kerk. Bijna elk lid van mijn familie zit in die kerk. Dit legde al vroeg druk op mijn ouders. Toen ze besloten naar een andere kerk te gaan kregen we dan ook veel pijnlijke reacties van onze familie. Ik ging naar een christelijke basisschool en ook naar zondagschool na de kerkdienst. Ik heb daar veel geleerd over God, maar het was gemengd met schuld, schaamte en regeltjes. De God waar zij over spraken is niet de genadige en liefdevolle God die ik nu ken.

Als een gezin gingen we jaarlijks naar Opwekking. Dat is een conferentie waar ongeveer 55.000 mensen bij elkaar komen om God de eer te geven en Hem te zoeken. Ook ging ik bijvoorbeeld naar de EO Jongerendag en nog andere evenementen. God heeft me meerdere malen aangeraakt als ik op zo’n event was. Het heeft dus ook een grote impact gehad op mijn reis als christen. Zoals eerder genoemd zat ik ook in bands. De mensen die ik daar ontmoet heb betekenen nog steeds veel voor me. Ze hebben me veel geleerd over God en zijn drie-eenheid. Toen ik in Nehemia zat ben ik ook naar verschillende tienerkampen gegaan. Deze kampen hebben ook echt enorme impact gehad in mijn leven. God sprak daar door mensen heen en ik leerde daar veel over hoe God werkt. Op 15 juni 2014 liet ik me dopen en vanaf dat moment ging alles enorm snel. Het voelt als het ware als een bovennatuurlijke glijbaan. Toen ik gedoopt werd heb ik een profetie over mijn leven ontvangen. Die kan je hier lezen. Samengevat zei hij dat ik in een tijd van voorbereiding kwam waar ik getraind, toegerust en klaargestoomd zou worden voor de bestemming die God heeft met mijn leven. Nadat ik deze profetie heb gekregen ben ik op zoek gegaan naar verschillende bijbelscholen en kwam ik uit met Bethel School of Supernatural Ministry.

Ik heb me inmiddels al aangemeld voor deze bijbelschool en ben nu nog op zoek naar sponsoren die dit mogelijk kunnen maken. Wilt u mij helpen?

Vorig bericht
Vertrouwen op God
Volgend bericht
Meehelpen in mijn kerk
Menu