Ben je bereid je missie te aanvaarden?

God heeft een missie voor jouw. Ben je bereid die te aanvaarden? Als je ja zegt tegen God, dan gaat het missieplan in werking.

1. Overgave

Je leven geheel aan God overgeven is het allermooiste dat je kan doen, en tegelijkertijd ook het meest risicovol. Je geeft Hem alle toestemming en autoriteit jou te sturen waar Hij je maar wilt hebben. Soms is Zijn briefing duidelijk, soms moet je zelf informatie analyseren. Maar het begint met overgave, om de missie die Hij jou voorlegt te aanvaarden.

2. Relatie

Ik geloof niet in een God van efficiëntie, een vader die met een klokje op je staat te wachten en prestatiegericht is. Ik denk dat dat aspect wel in Hem zit, maar dat het een veel kleinere plaats in neemt dan relatie. Praten, overleggen en kroelen met je vader. Het afstemmen op elkaars liefdestalen, elkaar zoeken en vinden.

3. Proces

Mocht je deze missie aanvaarden, en er voor kiezen om je leven over te geven, zul je meer vervuld zijn dan ooit. En dat is nodig, want er zal ook een hoop tegenstand op je af komen. Door de combinatie van overgave en relatie ga je een exponentieel groeiproces in, waarin je voortdurend dingen leert; sommige pijnlijk, andere pijnloos. Vergeet dit niet, je bent op een missie en het heet niet voor niets groeiproces!

4. Just do it

Je hoeft niet te streven naar perfectie, doe je best, geef je alles. Meer dan alles geven kan niet en hoeft ook niet. Belangrijk is dat je de missies die je aanneemt ook uitvoert. Just do it, zodat je er maximaal van kan leren.

5. Kracht

Jouw kracht om je missie te volbrengen is niet in jezelf. Jouw Kracht, je volharding en je rust is in de naam van Jezus. Schud elk perfectionisme van je af, elke onzekerheid. Laat je inspireren door duizenden verhalen van andere christenen die voor jouw hun missies hebben aanvaard. Aanvaard jouw missie en wandel in Kracht.

Er is nog zo… veel… meer

Vorig bericht
Mijn tijd in Nederland
Volgend bericht
Wat is jouw definitie van succes?
Menu