Bemoediging

Wees moedig!

Hier heb ik een video gepost die ik heb gebruikt tijdens het schrijven. Het is een bijpassend nummer dat de laatste dagen vaak voorbij is gekomen. Open je geest en laat het lied vanuit je hart komen. Als je het liever later luistert maakt dat ook niet uit, maar je kan het met de tekst mee lezen 🙂

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”r49V9QcYheQ” width=”800″ height=”400″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”10″ margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

Ja en amen

De beloften die God op je leven heeft gelegd gaat Hij volbrengen, Hij zal het werk waar Hij aan begonnen is voltooien. Zijn beloften zijn “Ja”, daar hoeven we niet over na te denken. Wij zijn nog aan het oefenen om amen te zegen op Zijn belofte’s, om werkelijk in te stappen en actie te ondernemen om daar ook te komen. Alle beloften die God geeft vinden hun ja in Hem, en wij spreken ons amen uit over die belofte naar God voor Zijn glorie.

Verantwoordelijkheid

Wij geven dus glorie aan God wanneer wij zeggen: “Amen, Heer ik ga dit doen!” En vervolgens in Zijn plannen te gaan bewegen. Het is eigenlijk ongeloofelijk dat God zoveel verantwoordelijkheid aan onze kant legt, maar dat is hoe Hij is. Ik bedoel herinner je je al die andere dingen nog die eigenlijk totaal uit het niets kwamen die zoveel verantwoordelijkheid vereiste: de boom van kennis van goed en kwaad te midden van een hele tuin vol bomen, de autoriteit om alles in de hemel te binden en te ontbinden, en daarnaast zijn wij degenen die Hem representeren op deze aarde.

Zijn armen zijn wijd open

Geen imitaties, maar zo vol van God zijn dat alleen Hij door ons heen naar buiten schijnt, niets anders. Soms hebben we daar een wet van gemaakt. Alsof je je zou moeten schamen als je hulp nodig hebt, niet perfect bent (iedereen dus :p), nog niet zover bent als je voelt dat je zou moeten zijn. Misschien denk je wel dat God is als een leraar uit je middelbare school of je baas als je te laat bent, op zijn horloge kijkend, met zijn voet trappelend je geïrriteerd aankijkt. Maar dat is dus een dikke vette leugen! God is niet geïrriteerd door jou! Hij is een goede Vader! Vol liefde en verlangen kijkt Hij naar jou uit, met zijn armen wijd open. Je hoeft je niet te schamen, ren naar Hem toe!

Genezing door intimiteit

Laten we naar elkaar toegaan met onze zorgen, en ze samen voor God brengen. Hij is degene die ons verder brengt. Hij is het die geestelijke, emotionele en fysieke genezing brengt. En dat bedoel ik niet figuurlijk of hoogzweverig, maar heel erg natuurlijk. Streef naar Zijn tegenwoordigheid, nodig Hem uit in alles wat je doet, vraag Zijn zegen op alles dat je doet.

Hij is met je!

God is altijd met je, waar je ook maar gaat! Je hoeft niet bang te zijn, ook al gaat de storm te keer. Leg maar gewoon je hand in die van onze Heer. Hij zal je leiden naar meer vrijheid, veiligheid, liefde en waarheid dan je je voor kunt stellen. Op dit moment bid ik dat je een verandering zult ervaren in de manier waarop je naar God kijkt, dat Hij merkbaar aanwezig zal zijn, wanneer je jouw aandacht op Hem vestigt is Hij daar.

Vorig bericht
Leven spreken en hoop houden
Volgend bericht
De afgelopen weken
Menu