Aangenomen

Whaaaa ik ben zo verschrikkelijk blij! Zo’n 2 weken geleden heb ik mijn interview gehad en ik heb vandaag te horen gekregen dat ik aangenomen ben, dit na 2 en een halve week gespannen afgewacht te hebben. Nu kan ik dan echt alle voorbereidingen gaan treffen en kan ik met zekerheid zeggen dat Bethel de plek is waar ik vanaf september te vinden ben. Er komt nog wel een hoop bij kijken qua visum, huisvesting en voedsel. Voor al die zaken heb ik nog wel hard sponsors nodig. Wilt u mij sponsoren, klik dan hier.

Verder zit ik nu midden in mijn voorbereidingen op mijn examens en heb ik net mijn rapport terug gekregen, waar ik overigens super tevreden mee ben! Het is heerlijk om te zien hoe God ook daar doorheen Zijn zegen op mijn schoolwerk en motivatie geeft. Ik moet zeggen dat het ook wel heel erg motiverend is om naar een doel toe te werken, wat in mijn geval dan BSSM is.
In mei heb ik alweer mijn eerste examens, dus dat begint ook echt dichtbij te komen. Als ik dan zo terugkijk op al die jaren school is het ook eigenlijk verschrikkelijk snel gegaan. Het waren erg leuke, maar ook echt leerzame jaren. Verder wil ik de Passie echt aan iedereen aanraden die nog op zoek is naar een middelbare school.

Om af te sluiten wil ik jullie nog bemoedigen met een prachtige tekst die staat in Romeinen 8:28;
En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede. (NBV)

Vorig bericht
Jij tegen de wereld
Volgend bericht
Muziek examen
Menu